LINJA JONË

Countries

E.M.O.A.P.R.M.M ka katër linja tradicionale që shkojnë pas tek Mjeshtrat e Mëdhenj si Papusi dhe John Yarker (Gjon Jarku).

 

Ndërkohë që ne jemi në proces të dixhitalizimit të dokumentave tona, ju lutem na kontakoni contact us për çdo pyetje apo kërkesë.