RITET E MEMFISIT DHE MIZRAIMIT

Associate Rites

 

Si një Organizatë Universale, E.M.O.A.P.R.M.M  - U.M.E.R.L.P.M.M. përmban disa “Rite të Ndërthurura” shpesh të quajtur “ Trupa Shtesë” brënda Masonerisë së Lirë.

Si një Urdhër të Jashtëm  i “Shenjtores Sovrane Ndërkombëtare”, pjesëtarët (anëtaret) e E.M.O.A.P.R.M.M mund të aplikojnë për çdo Rit public pas përfundimit të Gradës së tretë të MASONERISË të quajtur MJESHTËS MASON.

Ndërkohë që disa rite janë publike shumë të tjerë janë pjesë e Urdhërave të Brëndshëm dhe arrihen nga anëtarët nëpërmjetë ftesave që u vinë nga Mjeshtrat e Urdhërit.

 

LISTË E RITEVE PUBLIKE

RITE MASONIKE

RITI SKOCEZ

VIEW

RITI I MEMFISIT

VIEW

RITI I MISRAIMI

VIEW

ANCIENT EGYPTIAN CRATA REPOA

VIEW

AUTHENTIC RITE FOR FEMALE MASONS

VIEW

RITI EGJIPTIAN I KONTIT KALIOSTRO

VIEW

CAGLIOSTRO'S ADAPTION RITE

VIEW

RITI I PASKUALIT

VIEW

TEMPLAR MASONIC RITES

RITI TEMPULLAR

VIEW

MARTINISM

MARTINEZ PASQUALLY'S ÉLUS COËNS

VIEW

RITI MARTINIST

VIEW

SHKRIME DREJTUESE

Click on image

Associate Rites