LOZHA E INSTRUKSIONIT

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Associate Rites

 

Mirësevini

 

Hapi i parë i aplikimit të pjesëmarrjes në Urdhërin tonë  do të jetë rregjistrimi nëpërmjet Lozhës së Instruksionit.

 

Përfitimet e pjesëtarisë përfshinë: 

  • Pjesëmarrje në një familje Masonike në rang Ndërkombëtar.
  • Pjesëmarrja kredenciale për pranim të përgjithshëm në Lozhë.
  • Pjesëmarrja ndërkombëtare e paisja  me kartë, që i lejon anëtarët të vizitojnë Lozhat e tjera të Urdhërit që janë pjesë e tij.
  • Hyrje (Akses) në Lozhën e Instruksionit , të sistemit të studimit, ‘Sanctum Individualis’.

Ky system shtesë i punimeve të Lozhës mund të studjohet nga shtëpia. Të gjithë pjesëtarët e rregullt të Shenjtores Sovrane Ndërkombëtare do të kene hyrje (akses) ne keto materiale studimi që është i përërë nga një numër i madh monografesh që përfshinë tematikë të Masonerisë Ezoterike dhe të traditës së Shkollave të Misterve. ‘Sanctum Individualis’ ju mundëson anëtarëve të saj të kenë lidhje me Tempullin e Madh Astral, si dhe të kryejnë Punën e tyre së Alkimisë së Brëndëshme.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

 

CONTACT US for more information