SHKRIME DREJTUESE

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Countries

NJË LISTE E LIBRAVE TË REKOMANDUAR SI MATERIAL LEXIMI

 

  • SEFER JETZIRAH.
  • KIVALIONI, libërth i parimeve hermetike.
  • ÇELËSAT E HUMBUR TË MASONERISË SË LIRË nga Manly P. Hall.
  • ORIGJINA E MASONERISË DHE TRËNDAFIL-KRYQËTARËVE nga Manly P. Hall.
  • SHOQËRITË SEKRETE TË MESËJETËS nga i Shumë-nderuar Thomas Keightley.
  • HISTORIA E INICIMI, RITEVE DHE CEREMONIE TË BOTËS SË LASHTË nga Vëllai i Shumë-nderuar George Oliver.
  • INICIMI NË MISTERET E BOTËS SË LASHTË by i Nderuari Jan N. Bremmer.